onsdag 19 juni 2013

Sprint DM i södra Visby

Snabbast kilometertid

Fredrik förklarade sin bakvända stämplingsstil med att han måste hålla farten över mållinjen för att inte tappa sekunder. Det gick bra. Utav alla löpare fick han den bästa kilometertiden och blev H 20-mästare. Grattis till guldet!

Gladast tvåa

Lillebror Mattias verkade jättenöjd med sin andra plats i H 12. Konkurrensen är tuff och Mattias har ont sin ena hälsena. Grattis till ett bra lopp och silvret!

Mest besvikna trea

Stefan blev mästare förra året men i år blev han "bara" trea. Jag hörde när han fotade sitt resultat att han inte var nöjd. Jag tycker det är bra gjort av en nästan "nybörjare" att överhuvud taget kunna tampas med de mera rutinerade löparna i H 45. Grattis till bronset!